Идеи за високотехнологични подаръци от AMD

Lenovo Flex
16.12.2019 / 12:19

В навечерието на Коледа AMD напомня за атрактивни продукти, които могат да бъдат наистина приятна изненада за любителите на високите технологии.

 

За работа и забавления

Lenovo Flex – Гъвкавият, базиран на AMD платформа Lenovo Flex предлага много възможности както за работа, така и за развлечения с 4K резолюция, плюс гъвкавостта да го поставите в режим Палатка, в режим Стойка и други. Осигурява до 8 часа работа на батерия, за да могат потъребителите да работят, стриймват, редактират и играят с лекота, при това на достъпни цени.

 

Мощност и мобилност

Microsoft Surface Laptop 3 – Новият Microsoft Surface Laptop 3, базиран на процесор AMD Ryzen Microsoft Surface Edition, гарантира много висока изчислителна и графична производителност, както и забележително дълга работа на батерии. И всичко това - в ултратънък 15” лаптоп. Microsoft Surface Laptop 3 е насочен към креативните професионалисти, студенти и бизнес потребители, които ценят компютърната мощ, удобния голям екран и мобилността.

 

Таблет и лаптоп, по ваш вкус

HP ENVY X360 – HP ENVY X360 с хардуер от AMD е както мобилна машина за инженери и дизайнери, така и център за забавления. Може да се използва като таблет с чувствителен на допир екран и технология Windows INK за работа със стилус, или като здраво сглобен лаптоп с голям екран, на който вървят и някои игри. Способността да обхваща много задачи и гъвкавият дизайн покриват нуждите на много потребители.

 

Елегантен и мощен

ASUS Q406 – Тънък и стилен, AMD-базираният ASUS Q406 разполага с чувствителен на допир екран с висока резолюция. Мощният хардуер се справя и с натоварващи приложения, и с игри, при това на достъпна цена.

 

Всичко в едно

Lenovo IdeaCentre A540 –Lenovo IdeaCentre A540 е компютър от типа Всичко-в-едно, предназначен за креативни професионалисти, проектанти и създатели на мултимедия. С мощната AMD Radeon графика машината се справя по-бързо с интензивните приложения и осигурява на потребителите повече време за творчество.

 

За РС ентусиастите

AMD Ryzen 7 3700X – Този процесор ще зарадва РС ентусиастите от всяко ниво с неговата висока производителност в игрите, мощност за създаване на милтимедийни проекти и интензивна многозадачност.

 

 

 

Още снимки от новината

Microsoft Surface Laptop 3
HP ENVY X360
ASUS Q406
Lenovo IdeaCentre A540
AMD Ryzen 7 3700X

 

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев