Сливен, кратки вечерни новини, 12.12.2019 г.

Сливен
12.12.2019 / 15:48

Всеки четвърти сливналия ползва услугите на електронното правителство, показват резултати от изследване на Националния статистически институт.

За поредна година общинската организация на ГЕРБ-Сливен направи подаръци на детските градини за Коледа, акцията е традиционна и се организира в навечерието на един от най – светлите християнски празници – Рождество Христово.

Над 140 деца от 10 училища в Община Сливен се включиха в Конкурса за ученически коледни изпълнения „Коледната магия са децата“.

Четвърта по ред среща се проведе вчера в сградата на ОДМВР-Сливен на ученици от ПГПЗЕ „Захарий Стоянов” и полицейски служители от сектор „Противодействие на криминалната престъпност”.

На 17.12.2019 г. от 19:00 часа във Военен клуб ще имате възможност да гледате една уникална постановка създадена под перото на големия Стефан Цанев „Тайната вечеря на дякона Левски“, представена от театър „Българска армия“.

Ръководството на Регионална библиотека „Сава Доброплодни” – Сливен уведомява своите потребители, че на 13 и 14 декември /петък и събота/ 2019 г. библиотеката няма да работи с читатели поради участие на библиотечния персонал в регионален семинар на тема: „Дигитализация на книжовното наследство. Мрежи за споделяне на данни”.

Графиците за прием на децата в сливенските детски градини и ясли за 2020 г. вече са утвърдени и публикувани в раздел „Класирания” на специализирания сайт https://priem.sliven.bg

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев