Вдигнете нивото на работа с AMD Radeon™ графика с новия драйвер AMD Radeon™ Software Adrenalin 2020 Edition

AMD-logo
11.12.2019 / 09:07

– Шестотообновления на софтуерния пакет подобрява производителността и предлага нови характеристики за визуална яснота и поглъщащ гейминг –

 

Санта Клара, Калифорния, САЩ — 10 декември 2019 г. —AMD (NASDAQ: AMD) днес обяви AMD Radeon™ Software Adrenalin 2020 Edition, следващото поколение на софтуерния пакет за AMD Radeon™ графика. Той осигурява на геймъри и ентусиасти нови възможности за подобряване на визуалната яснота на изображенията и на нивото на производителност в игрите.

AMD Radeon™ Software Adrenalin 2020 Edition включва новата функция Radeon™ Boost за по-висока производителност и плавност в особено динамичните игрови сцени, нова технология на Integer Display Scaling, която подмладява старите игри на съвременните дисплеи, както и значителни подобрения в мобилното приложение AMD Link, към Radeon™ Image Sharpening, Radeon™ Anti-Lag, и други.

Нов изглед и усещане

AMD Radeon™ Software Adrenalin 2020 Edition предлага ново, съвременно приложение за игри, което осигурява на потребителите пълен контрол на върха на пръстите над графичния хардуер на Radeon продуктите, включва също стрийминг услуги и други. Геймърите ще имат директен достъп до пълната функционалност на софтуера докато играят. Освен това, новите потребителски профили дават възможност на потребителите да конфигурират предварителни настройки, които се включват с едно щракване, за бърз и лесен път към оптимизиране на техните системи за най-добри гейминг изживявания.

Новият Game Center (Център за игри) позволява на потребителите за пускат игри от една централна локация независимо от онлайн магазина за игри, и да следят статистиките за производителността. Освен това, нов вграден уеб браузър позволява онлайн да се търси ценна информация за играта, за преминаванията, да се преглеждат обучаващи материали за характеристиките на Radeon™ графичните решения и много други без изобщо да се напуска играта.

 

Нови и подобрени характеристики

AMD Radeon™ Software Adrenalin 2020 Edition въоръжава геймърите с нови и подобрени функции, сред които:

• Radeon™ Boost – Осигурява до 23% средно повишение на поизводителността в сцените с бързо движение като динамично намалява резолюцията на изображенията, повишава кадровата скорост и плавността, както и реакцията на системите без потребителят реално да усети промяна в качеството на картината. Radeon™ Boost ще се поддържа в множество топ игри с тяхното пускане, както и в бъдещи игри, които ще се разработват.

• AMD Link – С актуализиран интерфейс, които пасва на усещането за новото десктоп приложение, мобилното приложение AMD Link позволява на потребителите да стриймват игри към мобилни устройства извън техните домове, за висококачествен геймплай на телефони и таблети от произволна локация.

• Integer Display Scaling – Мащабира изображенията на екрана от един пиксел към четири или повече, като дава на класическите игри ретро вид с опции за ултра-ясни изображения върху дисплеи с много висока разрешаваща способност без това да смъква производителността.

• DirectML мултимедийни филтри – Филтри за намаляване на шума и подобряване качеството на изображението, които използват машинно самообучение за изчистване на снимки и видео, като осигуряват по-добро качество от традиционните „de-noise“ и „upscale“ филтри.

• Radeon™ Image Sharpening и Radeon™ Anti-Lag – Radeon™ Image Sharpening (функцията за повишаване на резкостта) добавя поддръжка за DirectX® 11 игри в допълнение към DX® 9, DX® 12, и Vulkan® заглавия. Функцията сега позволява настройка, за да могат потребителите да избират степента на повишаване на резкостта. Radeon™ Anti-Lag добавя поддръжка за DX® 9 заглавия на графични карти от поколенията преди Radeon™ RX 5000 серията.

 

Поддържащи ресурси

• За допълнителна информация относно AMD Radeon™ Software Adrenalin 2020 Edition: https://www.amd.com/en/technologies/radeon-software

• Станете фен на AMD във Facebook

• Следвайте AMD в Twitter

• Следвайте Radeon™ графиката в Twitter

За AMD

В продължение на 50 години AMD тласка напред иновациите във високопроизводителните изчислителни среди, в графиката и визуализационните технологии – градивните блокове за потопяващи игрови и визуализационни платформи и информационни центрове. Стотици милиони потребители, водещи бизнеси от Fortune 500 класацията и научни институции в света разчитат на технологиите на AMD за ежедневно подобряване на начина, по който живеят, работят и играят. Служителите на AMD в цял свят са фокусирани върху изграждането на отлични продукти, които преместват напред границите на нашите възможности. Допълнителна информация какви възможности дава AMD днес и как вдъхновява бъдещето ще намерите на уебсайта, в блога, Facebook и Twitter страниците на компанията.

 

 

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев