Сливен, кратки вечерни новини, 09.12.2019 г.

Сливен
09.12.2019 / 15:50

Представители на полската фирма „Млековита“ ще посетят Сливен на 10 декември – целта на визитата е да установят партньорски бизнес – отношения с фирми от Сливенска област, които работят в сферата на млекопреработката и производството на млечни продукти.

На 11 декември от 14:30 часа в зала „Сливен“ ще се проведе Конкурс за ученически коледни изпълнения под надслов „Коледната магия са децата“.

Oбщинско предприятие „Озеленяване“ Сливен премахва храстите, които пречат на видимостта на шофьори и пешеходци по основния бул. „Стефан Стамболов“ в града под Сините камъни.

Библиотека “Зора” в град Сливен организира практически курсове по начална компютърна грамотност и работа с мобилни устройства и приложения за хора от третата възраст възраст.

На 9 декември /понеделник/ 2019г., от 17:00 ч., в Регионална библиотека „Сава Доброплодни” – Сливен ще бъдат представени най-новите стихосбирки на Кети Бозукова „Прозорец от спомени” и „Неми думи”.

Община Сливен печели първо място в Категория " Община на 2019г. за културно -исторически туризъм".

Засилена патрулна дейност в дните преди и по време на студентския празник на РУ-Сливен, шестима са задържани за притежание на наркотици.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев