Сливен, кратки вечерни новини, 06.12.2019 г., петък

Сливен
06.12.2019 / 15:52

На 6 декември от 17:30 часа пред сградата на Общината ще бъдат запалени светлините на коледната елха – гости на събитието ще бъдат група „Петте сезона“- Бургас, Иван Едрев, децата от Школа „Ритъм“ при Военен клуб-Сливен с вокален педагог Елена Пеева и децата от Вокално студио „Усмивка“ с вокален педагог Мария Желева.

Над 4 000 души празнуват днес на Никулден имен ден в Сливен.

Приключиха ремонтните дейности в бившето училище „Хаджи Димитър“ в квартал „Клуцохор“ – в него вече ще се помещават два социални центъра – Дневен център за деца и младежи с тежки множествени увреждания и Център за обществена подкрепа.

Днес приключва електронното гласуване за четвъртите Годишни награди в туризма-2019 година – сред общините в категория за културно-исторически туризъм засега води Сливен с близо 38 процента.

В МБАЛ „Д-р Иван Селимински”- Сливен от 9 до 13 декември ще се проведат безплатни прегледи за туберкулоза.

35 години от основаването на Спортно училище „Димитър Рохов“-Сливен отпразнуваха вчера ръководството му, преподавателите и учениците – на празничната проява в зала „Сливен“ присъства и заместник-кметът Пепа Чиликова, която ги поздрави от името на кмета Стефан Радев.

Няколко читалища в Сливенска област бяха домакини на събития, посветени на толерантността в обществото, които се проведоха през месец ноември.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев