Сливен, кратки вечерни новини, 21.11.2019 г., четвъртък

Сливен
21.11.2019 / 15:49

По инициатива на кмета Стефан Радев за трета поредна година Община Сливен финансира и възложи на „Общинска охрана и СОТ“ – Сливен охрана на селскостопанската продукция в малките населени места в общината.

Кметът на Сливен Стефан Радев поздрави жителите на общината с Деня на християнското семейство, който се отбелязва днес, когато православната църква празнува Въведение Богородично.

Деян Дечев отново ще е зам.-председател на местния парламент.

Смениха директора на Териториална дирекция ДАНС в Сливен – Николай Чиликов е изпратен на работа в Ямбол, където ще бъде на по-ниска длъжност, а на негово място идва Иван Палушев.

Административен съд Сливен удължи срока за изготвяне на становището на вещите лица по делото за повторното броене на бюлетините за избор на общински съветници до 12 декември.

Концерт под надслов „Чрез изкуство срещу агресията“ ще се проведе утре в зала „Сливен“ от 17:00 часа, органиьзатори на иницативата са Областна администрация Сливен, Народно Читалище „Христо Ботев – 1897“ г. и Сдружение Европейски практики в образователни системи „ЕПОС“, в партньорство с Община Сливен.

На 20 ноември 2019 г., пенсионерски клуб „Будители“ гр. Сливен направи премиерно представяне на най-новата книга на сливенския писател Деньо Денев „Листа и вятър“.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев