Сливен, кратки вечерни новини, 20.11.2019 г., сряда

Сливен
20.11.2019 / 15:49

11-годишно момиче от Сливен се зарази от сифилис от свой приятел, който по думите й заминал на работа в чужбина и тя е отказала да каже името и адреса му.

В Сливен приключи обучение на лица от уязвимите групи за придобиване на професионална квалификация по професиите „Работник в озеленяването“ и „Офис секретар“.

БСП ще има двама председатели на комисии в общински съвет Сливен – това са д-р Иван Данчев, който ще оглави комисията по Европейска интеграция и международно сътрудничество и Радослав Кутийски от БСП, предложен за председател на комисията по Устройство на територията.

Следващата седмица РЗИ-Сливен отваря врати за безплатни прегледи за СПИН по повод Европейската седмица за изследване за ХИВ и хепатити и Световния ден на СПИН под мотото „Промените се правят от общности”.

Бездомник нощува на метри от Сливенската митрополия и Драматичния театър – мъжът е на видима възраст около 50-55 години, с брада.

Представители на сдружение ,,Активен гражданин“ приеха поредната партида хранителни продукти, които ще заминат за дома за сираци „Св. Николай“ при манастира „Св. Троица“ в село Нови хан“.

Сливенска митрополия ще отбележи утре празника Въведение Богородично, който е ден и на православното християнско семейство и на православната християнска младеж с литургия и беседа.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев