Сливен, кратки вечерни новини, 15.11.2019 г.

Сливен
15.11.2019 / 15:47

Нова вътрешно квартална улица се предвижда да бъде изградена в кв. „Даме Груев“ в Сливен, тя ще се намира в района до блок 43 в комплекса с излаз към ул. „Радой Ралин“.

Десетки поздравителни адреси пристигнаха в Общината по повод преизбирането на Стефан Радев за кмет на Сливен – ръководители и представители на институции, сдружения и организации отправиха пожелания към кмета за успех през новия мандат.

Общинският съвет в Сливен ще има двама заместник-председатели – от ГЕРБ и БСП.

На 16 ноември ще се проведе ежегодното изкачване на Хайдушката пътека, по инициатива на фондация „Стария бряст“.

Съдия Мартин Данчев е единствен кандидат за председател на Окръжен съд – Сливен, титулярният пост на административен ръководител бе свободен след пенсионирането на съдия Къню Жеков.

„Топлофикация Сливен“ ЕАД напомня, че от началото на м. октомври 2019 г. започна отново сключването на индивидуални договори за ползване на отстъпки за отопление и битова гореща вода.

Полиция, БЧК и РЗИ-Сливен правят акция по повод Световния ден за възпоменание на жертвите при катастрофи - на този ден от 11:00 до 12:00 часа на бул. ”Хаджи Димитър”, в района на кръстовището с бул. ”Бр.Миладинови, екип на Пътна полиция, доброволци от МБЧК и представители на РЗИ ще напомнят на водачите за важността да бъдат внимателни и толерантни на пътя.

На 14 ноември 2019 г. в новото „Социално кафе“ Сливен с официална церемония бяха връчени сертификати на успешно преминалите квалификационен курс за Работник в Социално кафе, по проект „Мило сърце“ на фондация „Милосърдие“.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев