Сливен, кратки вечерни новини, 12.11.2019 г., вторник

Сливен
12.11.2019 / 15:47

Сливенските огнеборци предупреждават за опасност от пожари през отоплителния сезон.

Сливенският симфоничен оркестър ще изнесе концерт на 21 ноември с диригент Калина Василева и Тодор Янков – солист – за почитателите на класическата музика ще бъдат изпълнени произведения от Едуард Елгар, Мануел Понсе и Хуан Кризостомо Ариага.

Община Сливен продължава изпълнението на инфраструктурните проекти и подготвя нови през втория мандат на кмета Стефан Радев, стана ясно на днешната пресконференция, която даде общинското ръководство.

Заради големия интерес и тази година жителите на града под Сините камъни ще се радват на ледена пързалка, която ще бъде с по-големи размери от миналогодишната и монтирана в Градската градина.

Тази година коледните светлини ще грейнат на жива елха, дръвчето е засадено пред Общината специално за коледните празници и по този начин ще бъде спасено от изсичане едно коледно дърво.

Избраният за общински съветник Любомир Захариев ще бъде новият заместник-кмет, отговарящ за инфраструктурата и строителството в Сливен.

Местната комисия за борба с трафика на хора продължава работата с родители в Сливен с цел активното им и пряко включване в превенционния процес.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев