Сливен, кратки вечерни новини, 08.11.2019 г., петък

Сливен
08.11.2019 / 15:54

И тази година, на 16 декември, Община Сливен ще награди 10-е най-добри спортисти, най-добър треньор, най-добър отбор от колективните спортове, най-добър спортист с увреждания и „Бъдеща звезда“.

Сливен и Антична крепост „Туида“ отново и тази година ще са в надпревара за отличия в туризма.

Празничният Архангеловден в сливенското Гавраилово започна с поднасяне на венци и цветя пред паметника на загиналите във войните жители на селото.

Над 2 500 души празнуват на Архангеловден в Сливен.

27 сливналии искат касиране на изборите, делото бе днес в Административен съд – Сливен, от 13:00 часа.

Повторно преброяване на бюлетините за избор на общински съветници ще има в Сливен, постанови днес Административният съд в града.

Директорът на детска градина „Мак“ в Сливен се скри от родители, избягвайки техните въпроси за продължаващия ремонт и условията в забавачницата.

До края на месец ноември 2019 г. във фондовете на Регионална библиотека „Сава Доброплодни”- Сливен ще се влеят над 2000 нови издания набавени по защитен проект по програмата „Българските библиотеки – съвременни центрове за четене и информираност”-2019.

Осем полицейски служители бяха отличени с приза „Полицай на месеца” на тържествено събрание вчера – старши комисар Димитър Величков директор на Областната дирекция на МВР в Сливен връчи отличията на служители от криминална и охранителна полиция към дирекцията за месеците от юли до октомври.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев