Сливен, кратки вечерни новини, 06.11.2019 г., сряда

Сливен
06.11.2019 / 15:56

Първото заседание на новия Общински съвет-Сливен ще се проведе на 11 ноември, понеделник – то се свиква със заповед на областния управител Чавдар Божурски.

В Сливен започна санирането на 47-я поред блок от общо 51, които се обновяват по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради – блок №2 в кв. „Дружба“.

Стрелбите на Батмиш край Сливен продължават и през месец ноември по определен график.

Новият-стар кмет на Сливен Стефан Радев обеща след четири години общината да е в по-добро състояние по всички показатели – той ще встъпи в длъжност на 11 ноември след като положи клетва пред общинския съвет.

Административният съд в Сливен образува дело по повод оспорване на изборните резултати в община Сливен – делото е по жалби на кандидати за общински съветници относно избора за общински съветници.

Административен съд – Сливен разреши на неваксинирано дете да ходи на детска градина – съдебното решение е по казус с едно от децата на отец Евгений Янакиев, известен с позицията си срещу ваксините.

С разполагането на информационен щанд пред Стария бряст, на 5 ноември 2019 година, доброволци от Български червен кръст-Сливен и представители на Регионална здравна инспекция-Сливен се включиха в Националната информационна кампания в подкрепа на донорството и трансплантацията в България.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев