Сливен, кратки вечерни новини, 03.11.2019 г., неделя

Сливен
03.11.2019 / 15:55

Всички 187 секционни избирателни комисии в Сливенска община са отворили в 7:00 часа и избирателният ден е започнал нормално.

15,45% е избирателната активност към 12:30 ч. на 3 ноември в общините в Сливенска област.

116 926 са избирателите в населените места и общините в Сливенска област, където се провежда втори тур на изборите за кмет на община и кмет на кметство.

Близо 350 служители на МВР осигуряват охраната на изборните секции, обществения ред, реагирането на сигнали, опазването на изборните материали и пожарната безопасност.

Служителите на сектор „Български документи за самоличност“ в Сливен издават и в днешния ден удостоверения на граждани с изгубени, откраднати или повредени лични карти, за да могат да упражнят правото си на глас в изборния ден.

В областната болница в Сливен бе представен алманах "Нашето медицинско поколение", посветен на 140-та годишнина от създаването на МБАЛ "Д-р Иван Селимински" – Сливен.

Поради възникването на авариен ремонт по главен водопровод, захранващ средната зона на Сливен, в събота следобед бе нарушено /или намалено/ водоснабдяването в някои райони на града – централна градска част, кварталите „Дружба“, „Заимов“, „Младост“ и „Надежда“.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев