„Бъди войник“ в гр. Сливен на 08.11.2019 г. (петък).

„Бъди войник“ в гр. Сливен на 08.11.2019 г.
05.11.2019 / 10:52

Нашият град е домакин на национална информационна кампания на Министерството на отбраната за популяризиране на военната професия.

Тя е под надслов „Бъди войник“.

Основната цел е да бъдат привлечени кандидати за военна служба, като се запознаят предварително с условията за кандидатстване, социалния статут на военнослужещия, както и с възможностите за личностно и професионално развитие във Въоръжените сили на Република България.

Програмата включва:

Начало - 16.00 часа:

- Информационна борса за набиране на кандидати за войници и матроси с обособени щандове на видовете въоръжени сили и структури пряко подчинени на министъра на отбраната, за предоставяне на актуална информация и рекламни материали;

- Статичен показ на военна техника и образци въоръжение от Центъра за подготовка на специалисти – Сливен и от Регионална служба “Военна полиция” – Сливен;

- Динамичен показ на Регионална служба “Военна полиция” – Сливен;

- Статичен показ на регионален клуб “Хаджи Димитър” – гр. Сливен, към Национално дружество “Традиция” – гр. Нова Загора (униформени облекла, нагръдни знаци, историческо оръжие и военни символи);

- Статичен показ на клуб “Родолюбие” (униформени облекла, нагръдни знаци, историческо оръжие и военни символи).

 

От 18.30 часа във Военен клуб – Сливен ще започне концертът на Представителния ансамбъл на Въоръжените сили и представителни формации към военния клуб.

 

На информационните щандове на различните видове войски можете да получите подробна информация за спецификата на работа на различните длъжностите в Сухопътните войски, Военновъздушните сили, Военноморските сили, Силите за специални операции, Националната гвардейска част и Служба „Военна полиция“.

Всеки желаещ на място ще може да се запознае, с предимствата на войнишката професия, както и с възможностите за кариерно развитие по време на военната служба.

На информационния щанд на Централно военно окръжие може да получите подробна информация за обявените вакантни длъжности, условията за кандидатстване и критериите за подбор.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев