Сливен, кратки вечерни новини, 23.10.2019 г., сряда

Сливен
23.10.2019 / 15:48

Творческа вечер под наслов „Станка Пенчева – сливенка докрай” ще се проведе на 23 октомври от 17:00 часа в камерната зала на ДТ „Стефан Киров” Сливен.

На 23.10.2019 г., преди началото на творческата вечер „Станка Пенчева – сливенка докрай”, Радина Цачева – дъщеря на поетесата, връчи на РБ „Сава Доброплодни” ценно дарение от над 540 т. книги от личната библиотека на своята майка.

Най-малките жители на квартал „Дружба“ вече се радват на нова детска площадка, съоръжението е изградено до блок №38 в квартала, в близост до спортната площадка.

Община Сливен награди победителите в конкурса за рисунка „Аз и моят град”.

Директорът на ОДМВР-Сливен старши комисар Димитър Величков е разпоредил провеждане на специализирани полицейски операции по пътна безопасност на територията на цялата област.

На 24 октомври от 16:00 часа в Регионалния исторически музей „Д-р Симеон Табаков“ ще се състои премиерата на том 2 и 3 от документалната поредица „Сливенци. Старите родове“ – издание на сдружение „Мати Болгария“.

Част от централната пешеходна зона на Сливен бе отцепена вчера за часове от полицията заради съмнения за поставено взривно устройство в магазин за дрехи.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев