Антоний Андонов, кандидат за кмет от БАСТА: Изморихме хората с обещания

Антоний Андонов, кандидат за кмет от БАСТА
21.10.2019 / 13:53

Антоний Андонов е кандидат за кмет на община Сливен от БАСТА /номер 68/.

 

Предлагаме Ви неговото мнение за предизборната кампания в нашия град:

 

Кампанията за местни избори е към своя край. Начетохме се и се наслушахме на хвалби, нагледахме се на предварително заучени пози и жестове, изморихме хората с обещания.

 

Публиката е убедена, че не са нужни нагласени дебати по една национална телевизия с пореден фарс на вече известни кандидати. Би трябвало дебатът да започне по-различно, например: преглед на обещанията от предишните местни избори. Сигурен съм, че щяхме да гледаме нямо кино.

 

На избори се обещава, измислят се всевъзможни впечатляващи и актуални слогани, повече билбордове, повече плакати, налепени над конкурента… Слушахме родна реч за битка, победа. Кой ви е враг, с кого ще се биете? Та нали сме миролюбив народ.

 

Каква само грандоманщина и каква суета! Самодоволни личности от прехода представят позора като триумф. Това отвращава хората. Просто разсъждавам над споделеното мнение на сливналии, което за мен е над всичко.

 

Аз няма да обещавам изпълнение на концепции, политически програми, визии и т.н. Но който бъде избран за градоначалник на Сливен, трябва да гарантира почтеност, прозрачност и справедливо управление на общината, без индулгенции за никого. Справедливо разпределение на обществени поръчки, висококвалифицирана и добре заплатена администрация с необходимо отношение към гражданите. Директна комуникация с централна власт чрез депутати и министри, на които не сме виждали очите.

 

Предварително се извинявам на почувствалите се засегнати, но тези мои съждения са предизвикани от Вас, приятели и съграждани. Ще Ви обещая само това – ще продължавам да негодувам срещу нечестни практики, като купуване на гласове, защото това е начинът за ограничаването им върху собственото ни бъдеще и бъдещето на децата ни.

 

Мои съграждани, въпреки разочарованията – гласувайте! Не се страхувайте да направите своя избор!

 

Всеки гражданин се интересува как ще бъдат изразходвани неговите пари като данъкоплатец. В този ред на мисли решенията, които Общината взема, ни касаят пряко. За това е важно кой ще ги взема. Нека това бъдат стойностни, достойни хора, доказали себе си не на думи, а на дела. Личности, които имат желанието и визията да променят облика на роднините ни места.

 

Нека изберем!

 

Подкрепете кандидатите на БАСТА за кмет на община Сливен – Антоний Андонов, за общински съветници с водач на листата Стефан Пасков, както и кметове на населени места с номер 68 в бюлетините.

 

Пресцентър на БАСТА

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев