Най-леката оптична система в света показват на изложбата „Медикус, Денто, Галения 2019“

тичните  системи с приложение в медицината са част от асортимента на изложбата „Медикус, Денто, Галения“. Тази година за първи път в България ще бъде показан най-лекият в света уред от този тип.
15.10.2019 / 12:46

Най-леката оптична система в света с приложение в медицината ще бъде показана за първи път в България на изложбата „Медикус, Денто, Галения 2019“. Тя ще се проведе от 16 до 19 октомври в Международен панаир Пловдив.

Иновативният уред представлява система от лупи, с чиято помощ лекарите виждат по-добре, и тежи само 11 грама. Изработва се според личните бометрични данни на всеки потребител и предлагат ергономично решение на високо ниво, за да се намалят проблемите, които възникват в областта на шията и раменете при работа.

Системата, произвеждана от шведска компания, ще бъде демонстрирана от вносителя за България. Тя е сред върховите иновации на „Медикус, Денто, Галения 2019“. Изложбата ще презентира 25 новости, създадени с помощта на авангардни технологии.

Те са в основата не само на уредите, но и на материалите, за да се постигне по-голяма естетичност при корекциите на увредени зъби. Нанохибридни фотополимери, патентовани в Япония, също са новост за нашия пазар. Те позволяват покритията да се нанасят бързо, да имат идеалния цветови нюанс и дори да отделят постоянно флуорид, заздравяващ зъбите. Българска фирма ще представи цяла гама от стоматологичния материал.

Над сто компании от 16 държави се включват в 25-ото издание на Международната изложба за медицина, стоматология и фармация, най-големия в България форум за индустрията на здравето. Производители и дистрибутори предлагат техника и консумативи, болнично обзавеждане, оборудване и инструменти за стоматологични кабинети и зъботехнически лаборатори, стерилизационни уреди, продукти за профилактика и хигиена на устата, работно облекло и предпазни средства.

Професионалистите имат възможност на едно място да намерят всичко необходимо – иновативни експонати, интересни презентации, делови срещи. Така по-лесно ще се ориентират в промените, ще се информират за научни постижения в различни области медицината и за новости в практиката.

Очакват се над 4500 посетители специалисти. Те имат право на безплатен достъп след онлайн регистрация. Експозициите на „Медикус, Денто, Галения“ са разположени в палата 2 на Международен панаир Пловдив и може да се видят от 9 до 18 ч., а в последния ден – до 14 часа.

Паралелно се провеждат Специализирана изложба за цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари „Цветна есен“ (16-20 октомври), Панаир на колекционерите „Булколекто“ с Европейска филателна изложба (17-20 октомври), киноложки изложби и финали за Световната киноложка купа (19-20 октомври). Билетът за всички прояви струва 5 лева, като за ученици и пенсионери цената е 3 лева.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев