Сливен, кратки вечерни новини, 12.10.2019 г., събота

Сливен
12.10.2019 / 15:50

Заместник-кметът Пепа Чиликова посети Средновековния събор „Помни славата – Туида 2019“, който тази година е посветен на празника на град Сливен – Димитровден.

Премиерът Бойко Борисов посети 15-то юбилейно издание на традиционното Национално изложение по животновъдство край Сливен, което бе открито официално днес.

При своето посещение в Сливен днес, премиерът Бойко Борисов инспектира ремонта на спортната зала „Асеновец“, която е построена през 1971 година и никога не е била ремонтирана досега.

Бивши директори и главни сестри на МБАЛ "Д-р Иван Селимински"-Сливен получиха награди за своята дейност през годините на тържество по повод 140 години от създаването на болницата.

Ден на отворените врати ще се проведе в Центъра за социална рехабилитация и интеграция за деца и пълнолетни лица на 15 октомври.

Новата водопроводна мрежа, която ще захранва квартал „Ново село- изток“2-а, местностите Хисарлъка, Среди дол и Градището от селищно образувание „Изгрев“ в землището на Сливен ще бъде пусната в експлоатация, след като бъде одобрена от Държавна приемателна комисия.

Празничната програма за отбелязване на 26 октомври, Димитровден – Празник на гр. Сливен започна тази събота, 12 октомври с няколко традиционни спортни прояви.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев