Сливен, кратки вечерни новини, 11.10.2019 г., петък

Сливен
11.10.2019 / 15:47

За четвърта поредна година ГЕРБ-Сливен организира градски велотур, който ще се проведе на 20 октомври в града под сините камъни.

Йордан Лечков, кандидат на „Нова алтернатива“ за кмет на община Сливен, се представи най-убедително в телевизионния дебат, проведен тази сутрин на живо в ефира на bTV.

Едно от основните събития в програмата за отбелязване на празника на Сливен, Димитровден, е откриването на Националната изложба за изобразително изкуство „Сливен 2019“, на което ще бъде връчена наградата „Сирак Скитник“, събитието ще се проведе на 24 октомври.

Центърът за социална рехабилитация и интеграция за деца и пълнолетни лица обявява Ден на отворените врати на 15 октомври.

РУ-Сливен издирва собственика на парична сума, намерена в района на ресторант Венеция, в центъра на град Сливен.

Нова водопроводна мрежа, която ще захранва квартал „Ново село- изток“2-а, местностите Хисарлъка, Среди дол и Градището от селищно образувание „Изгрев“ в землището на Сливен ще бъде пусната в експлоатация.

„Топлофикация – Сливен” ЕАД уведомява всички свои абонати, че във връзка с наближаване на отоплителен сезон 2019/2020 година е необходимо привеждането в готовност за работа на вътрешно отоплителните инсталации в техните сгради.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев