Успешно оцеляване в Ghost Recon Breakpoint с Radeon Graphics

AMD-logo
07.10.2019 / 09:27

Днес геймърите по света могат да се потопят в поредните епизоди на тактическия шутър Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint на Ubisoft.

 

Разработчикът е работил в тясно сътрудничество с AMD, за да предложи на геймърите с Radeon карти предимството от невероятна производителност, плавен геймплей и картина с висока разрешаваща способност, докато се бият, за да си върнат Auroa.

 

С поддръжка от Ден 0 на Ghost Recon, драйверът Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.9.3 на AMD предлага отлична производителност и следните важни характеристики:

 

• AMD FidelityFX – Динамичен филтър вдигащ резкостта на изображението, който дава повече детайли в областите с нисък контраст. Това осигурява значително подобрение на ясността на картината, като минимизира артефактите причинени от типичните програми за повишаване на резкостта.

• Асинхронни изчисления – GPU многонишковост, която позволява на Radeon графичните процесори да изпълняват едновременно множество задачи, което означава ефективно разпределение на задачите по графична обработка за по-голяма кадрова скорост и по-висока яснота на изображението.

• Radeon FreeSync и Radeon FreeSync 2 HDR технология – PC геймърите могат да се възползват от водещата технология за адаптивна синхронизация на AMD, поддържана от нас 950 сертифицирани модели дисплеи за плавен гейминг без накъсвания и забавяния.

 

Нещо повече, с най-новия промо пакет Radeon Raise the Game на AMD, от момента до 31 декември т.г. геймърите, които закупят Radeon RX 5700 серия, RX 590, RX 580, RX 570 карти и определени настолни и мобилни РС с Radeon графика, могат да получат подаръчно копие на Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint или на Borderlands 3, заедно с три месеца достъп за РС към Xbox Game Pass.

 

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев