AMD и Microsoft обявиха нов 15-инчов тънък и лек мобилен компютър - Microsoft® Surface® Laptop 3

AMD-logo
03.10.2019 / 12:34

– Microsoft® Surface® Laptop 3 използва най-мощните мобилни процесори на AMD за ултратънки лаптопи –

 

Ню Йорк Сити, 2 октомври 2019 г. – Днес AMD (NASDAQ: AMD) и Microsoft обявиха първия досега 15-инчов Microsoft Surface лаптоп, работещ с новите процесори AMD Ryzen™ Microsoft Surface Edition. Сериозната, многогодишна, съвместна работа на инженерните екипи на AMD и Microsoft на ниво силиций, платформа и софтуер се увенча с този 15” Microsoft® Surface® Laptop 3 мобилен компютър, с отличен баланс между производителност, живот на батерията и лек и елегантен дизайн.

Новият Microsoft® Surface® Laptop 3 съчетава висока изчислителна и графична мощност с оптимизиран системен софтуер, който включва и поддръжка на AMD Radeon FreeSync™технология . Лаптопът е насочен към креативните професионалисти, студенти и мобилни геймъри, както и бизнес потребители, които биха оценили комбинацията от преносимост и голям екран на модела. Къстомизираните процесори AMD Ryzen Microsoft Surface Edition и оптимизираният софтуерен пакет са най-новият пример за многогодишното сътрудничество между AMD и Microsoft, чието начало бе положено преди повече от 10 години с Microsoft Xbox и сега се простира от Azure до Surface, xCloud и Project Scarlett.

 

“С процесорите AMD Ryzen Microsoft Surface Edition, AMD пуска на пазара най-мощните мобилни процесори за ултратънки лаптопи, които сме създавали досега1,” каза Рик Бергман, изпълнителен вицепрезидент на групата за изчислителен и графичен бизнес в AMD. “Базираният на AMD Microsoft® Surface® Laptop 3 е висок клас продукт с 15-инчов екран и 15W процесор, с ултратънък форм-фактор и тегло 3,4 фунта (1,54 кг). За AMD е удоволствие да си партнира с Microsoft и да продължава да въвежда иновации на пазара.”

 

“Когато търсихме правилния процесор за изцяло новия Microsoft® Surface® Laptop 3, ние искахме да най-добрата графична производителност в един проецсор. Веднага помислихме за AMD с нашата успешна история на сътрудничество, осигуряващо графична производителност от световна класа в Xbox,” каза Паван Давулури, Pavan Davuluri, изтъкнат инженер от групата за Microsoft устройства в Microsoft. “Чрез нашето дългосрочно партньорство с AMD, което демонстрира процесорни възможности на върха на индустрията, ние предлагаме удивителна изчислителна работа и иновации с Microsoft® Surface® Laptop 3.”

 

Още за сътрудничетсвото на AMD и Microsoft за реализирането на Microsoft® Surface® Laptop 3 можете да прочетете в AMD блог и Microsoft Windows блог.

 

Поддържащи източници

• Научете още за Microsoft® Surface® Laptop 3 http://www.amd.com/en/processors/ryzen-surface-edition

• Станете фен на AMD във Facebook http://www.facebook.com/AMD

• Следвайте AMD в Twitter https://twitter.com/AMD

 

 

За AMD

В продължение на 50 години AMD тласка напред иновациите във високопроизводителните изчислителни среди, в графиката и визуализационните технологии – градивните блокове за потопяващи игрови и визуализационни платформи и информационни центрове. Стотици милиони потребители, водещи бизнеси от Fortune 500 класацията и научни институции в света разчитат на технологиите на AMD за ежедневно подобряване на начина, по който живеят, работят и играят. Служителите на AMD в цял свят са фокусирани върху изграждането на отлични продукти, които преместват напред границите на нашите възможности. Допълнителна информация какви възможности дава AMD днес и как вдъхновява бъдещето ще намерите на уебсайта, в блога, Facebook и Twitter страниците на компанията.

.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев