Сливен, кратки вечерни новини, 26.09.2019 г., четвъртък

Сливен
26.09.2019 / 15:55

ОИК-Сливен заличи Христо Батинков от списъка с кандидат-съветниците, не му достигали подписи - той представил близо 1 200, при необходими 1 000, при извършената проверка в отдел ЕСГРАОН на общината се оказало, че само 800 от тях са реални.

Управителният съвет на фонда проведе редовни заседания, на които организира своята работа, свързана с процедурите по технически подбор на проектите.

Общинският съвет на Сливен не гласува на днешното заседание стартиране на процедурата по одобрение на проекта за изграждане на нови класни стаи на НУ „Васил Левски“.

ГЕРБ Сливен ще даде официално начало на предизборната си кампания на 30 септември със специално събитие, представящо основните приоритети в програмата за управление на общината.

В „защитени паралелки“ в Сливен подготвят спедитори, предачи и десенатори за нуждите на бизнеса.

Протест, насочен към промяна в законите за социалните услуги и за закрила на детето, в които е вмъкната част от т.н. Национална стратегия за детето, ще се проведе в Сливен на 29 септември.

90 на сто от домашните стопанства от типа „заден двор“ в Сливенско са получили еднократната помощ от 300 лв. от държавата.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев