Сливен, кратки вечерни новини, 24.09.2019 г., вторник

Сливен
24.09.2019 / 15:47

С тържествена церемония днес беше открита новата академична година в Инженерно-педагогически факултет и Колеж - Сливен към Технически университет-София.

Стартира изграждането на скейт парк в Сливен, теренът се намира южно от Общинския пазар, между река Асеновска и ул. „Цар Симеон“.

На 1 октомври 2019 г., от 11:00 часа ще се проведе тренировка с включване на интегрираната към Националната система за ранно предупреждение и оповестяване (НСРПО) Локална система за оповестяване (ЛСО) на ТД „Държавен резерв“ на територията на Петролна база-Сливен.

В сливенското село Струпец започна изграждане на православен храм, на церемонията присъства Негово Високопреосвещенство Сливенският митрополит Иоаникий, заместник-кметът на Сливен Пепа Чиликова и кметове на населени места.

На 25 септември, от 17:30 часа, в Библиотека „Зора” ще бъде представена новата книга на Теодора Димова „Поразените”, издадена от „Сиела”.

Лидерът на СДС в Сливен Пламен Крумов води партийната листа за общински съветници.

На 26 септември полицаите в Сливенска област ще бъдат безкомпромисни в контрола над водачите на МПС и ще следят за всяко нарушение на правилата за движение, а причината е участието на страната ни в инициативата на ТИСПОЛ „Ден без загинали на пътя“, която се провежда у нас за четвърта поредна година.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев