Сливен, кратки вечерни новини, 12.09.2019 г., четвъртък

Сливен
12.09.2019 / 15:54

20 местни фирми ще участват в петото издание на „Фестивала на 100-те войводи“, който ще се проведе на 13 и 14 септември в Сливен.

Фонд Флаг/Фонд – устойчиви градове застава зад идеята и се включва в проекта за създаване на една икономическа зона между Сливен и Ямбол.

Районна служба пожарна безопасност и защита на населението – гр.Сливен отбеляза седмицата на пожарната безопасност с отворени врати и пожаротактическо занятие.

ПП „ГЕРБ“ е първата политическа партия, която се регистрира за участие в местните избори в Сливен на 27 октомври – днес общинският председател на партията Здравко Костадинов и Димитър Митев, член на общинското ръководство на партията, внесоха документите за участие в ОИК.

Осъден за педофилия англичанин се е спасил от британското правосъдие, като е станал пастор в ромската махала на Сливен.

Община Сливен вече събира номинации за награда „Милосърдие”, предложенията се приемат в деловодството на Общински съвет – Сливен, в срок до 10.10.2019 г., включително.

Директорите на училищата в община Сливен вече могат да отдават под наем помещения в учебните заведения самостоятелно и да получават 100 процента от приходите.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев