AMD пуска актуализация на BIOS-ите за 3-то поколение Ryzen процесори

AMD-logo
12.09.2019 / 10:02

11 септ. 2019 г. AMD съобщава за цялостна актуализация на BIOS-ите, свързана с поведението при Boost-честоти и при бездействие на процесорите AMD Ryzen от 3-то поколение. BIOS-ите, базирани на AGESA 1003ABBA, са изпратени към партньорите-производители на дънни платки, а обновяеми BIOS-и ще бъдат достъпни до две седмици, в зависимост от графиците за тестване и прилагане на отделните вендори.

 

Новият BIOS решава проблемите на някои потребители да постигнат максималната Boost-честота на своя процесор, и освен това добавя допълнителни 25-50MHz към текущите boost-честоти при различни работни натоварвания.

 

Освен това, AMD съобщава, че ще пусне мониторинг комплект за разработчици (AMD Monitoring SDK) , който ще може да се изтегля след 30 септември. Софтуерът е предназначен за тези, които изготвят средства за следене на ключови процесорни параметри по един удобен за потребителите начин.

 

По подробна информация можете да получите в блога за AMD общността тук.

https://community.amd.com/community/gaming/blog/2019/09/10/ryzen-community-update-bios-updates-for-boost-and-idle-plus-a-new-sdk

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев