Сливен, кратки вечерни новини, 06.09.2019 г., петък

Сливен
06.09.2019 / 15:58

Близките на убитата 7-годишна Кристин Георгиева от село Сотиря вчера предадоха на лидера на БСП Корнелия Нинова подписката, в която настояват за законодателни промени, срещу извършителите на тежки престъпления срещу личността – това стана в сливенското село, където Нинова се срещна лично с бабата на убитото дете.

По информация на Военно формирование 22 220, във връзка с разпределението и реда за използване на учебните полигони и стрелбищата за подготовка на военните формирования и организациите извън въоръжените сили, планирани стрелби на Огневи комплекс „Батмиш“ край Сливен ще се провеждат и през септември.

Между 9 и 11 септември 2019 година в Сливен ще се проведе международна среща "Европа - нашият общ дом".

Община Сливен кани гражданите и гостите на града на 6 септември да присъстват на концерт, церемония и автокино по повод Деня на Съединението.

Община Сливен ще се включи към кампанията „Да изчистим България заедно”, организирана от BTV Media Group на 14 септември.

АБВ Сливен ще реши дали ще издигне свой кандидат за кмет на 13 септември, тогава ще има събрание на общинската организация на партията, на което след дискусия и тайно гласуване, ще се вземе решение дали АБВ ще играе на изборите на 27 октомври със собствен кандидат за кмет или ще подкрепи кандидат на друга партия.

Живеещите на улица „Драгоман“ в Сливен внесоха подписка в общината и общинско предприятие „Градска мобилност“ с която настояват за разрешаване проблема им с паркирането на автомобилите си.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев