Фестивал на Рибата и Виното в Бургас

Фестивал на Рибата и Виното
03.09.2019 / 11:21

Бургас – 13, 14 и 15 септември 2019

 

Лятото е към края си, но не и фестивалният сезон в Бургас! Фестивал на Рибата и Виното ще обогати есенния културен календар на града със специално подбрани кулинарни изкушения и събития.

 

Фестивалната зона ще събере на едно място кулинарни шатри на някои от най-добрите бургаски морски заведения, а готвачите им ще приготвят пресни морски деликатеси директно пред посетителите.

 

Всеки, който чувства себе си кулинар, ще може да вземе участие в конкурсите за любители, а ако имате малко повече опит в кухнята, можете смело да се впуснете и в конкурса за „Най-вкусна рибена чорба“.

 

Селектирани изби от цялата страна ще представят най-добрите си вина, допълнени със съвети какво вино с каква храна трябва да съчетаваме.

 

В края на всеки фестивален ден сме приготвили атрактивни концерти и прожекции на филми с морска тематика.

 

На 13 септември 2019 музикалната програма е поверена на Обратен ефект и бургаската група Силует. Музикантите от морския град скоро не са свирили пред родна публика и ще се съберат специално за фестивала.

 

На 14 септември 2019 на сцената ще се качат група P.I.F. и Miry (Мирян Костадинов), който смело превзема музикалните класации с авторските си парчета. Димо Стоянов и компания пък ще ни изпълнят най-доброто от репертоара си, както и най-новите си парчета.

Последният фестивален ден – 15 септември 2019 е посветен на някои от най-емблематичните български изпълнители – от сцената на фестивала ще прозвучат част най-обичаните песни на Тоника СВ и момчето, което говори с морето – Панайот Панайотов.

 

Фестивалната зона ще бъде разположена в парк „Приморски“ (до Експоцентър „Флора“) и ще работи от 11 до 22:30 всеки ден. Входът е свободен!

 

За повече информация, следете FB страницата на фестивала - https://www.facebook.com/festivalnaribata/

Още снимки от новината

Фестивал на Рибата и Виното
Фестивал на Рибата и Виното
Фестивал на Рибата и Виното
Фестивал на Рибата и Виното
Фестивал на Рибата и Виното
Miry
"Обратен ефект"
Панайот Панайотов
PIF
"Силует"
Тоника СВ
Тоника СВ

 

 
 

Copyright © 2008-2020 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев