Сливен, кратки вечерни новини, 02.09.2019 г., понеделник

Сливен
02.09.2019 / 15:48

Медицински университет Варна дава допълнителна възможност за кандидатстване в специалността „Акушерка" във филиала в град Сливен – всички желаещи могат да кандидатстват, като подадат документи за посочената специалност на място във филиала на университета в Сливен или на електронен адрес: kskinfo.mu-varna.bg, не по-късно от 17:00 ч. на 10 септември 2019 г.

Санирането на блок № 58 на ул. „Йосиф Щросмайер“ в Сливен стартира днес – това е 38-ата поред сграда от общо 51, които се обновяват по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради в града под Сините камъни.

Кметът Стефан Радев откри новата учебна година в Спортно училище „Димитър Рохов“, той поздрави всички ученици, учители и треньори и пожела годината да бъде още по-успешна и от изминалата.

Иван Едрев от Сливен спечели две първи места от провелия се в Приморско Международен конкурс за рок изпълнители.

Девет младежи от област Сливен участваха в XII Летен университет на МГЕРБ във Варна.

10-годишният Мартин Вълчев от Ямбол и 15-годишният Ивайло Кирилов спечелиха първите места в своите групи в Първия детски шахматен фестивал, който се проведе в Сливен този уикенд.

Младежи от футболен клуб „Сините камъни“ участваха в Международен турнир „Побратимени градове“, организиран от Тернопол, Украйна.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев