Сливен, кратки вечерни новини, 01.09.2019 г., неделя

Сливен
01.09.2019 / 15:54

250 000 бутилки нелегален алкохол, които се съхраняват в сливенско военно поделение, трябва да бъдат унищожени, но няма кой да плати за това.

Общинската конференция на БСП в Сливен избра депутатът и бивш градоначалник Кольо Милев за свой кандидат за изборите през октомври.

Общинската съветничка Мариета Петкова отказа участие в червената листа за местните избори през октомври.

Отделението по детски болести в МБАЛ“ д-р Иван Селимински“ – Сливен получи дарение от фондация „Арусян Чакърян“ – двуканална спринцовкова инфузионна помпа /перфузор/.

Предстои през месец септември галерия "Май" да открие културната си програма за второто полугодие на 2019 г. с откриване на две самостоятелни изложби – първата от тях е с картини на художничката Мария Николова Отерстат, а втората е на Светла Стоянова.

Сливенската районна прокуратура повдигна обвинения на бездомника и непълнолетното момчеза блудство с момиченцето от Сотиря.

За седма поредна година фондация „Обществен дарителски фонд-Сливен“ организира инициативата „Златен Сливен“, която има за цел да съхрани и предаде на идните поколения най-хубавите български традиции – събитието ще се проведе на 5 септември в НЧ „Хаджи Димитър-1937“ – Сливен.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев