Сливен, кратки вечерни новини, 30.08.2019 г., петък

Сливен
30.08.2019 / 15:48

Известното русенско сопрано Мариана Цветкова и нейният съпруг и колега – бас-баритонът Владимир Маринов, представиха на 29 август в Сливен концерт, състоящ се от руски, български и песни от репертоара на Франк Синатра, Елвис Пресли и други.

„Национална компания индустриални зони“ (НКИЗ) и община Сливен подписаха Меморандум за сътрудничество.

Заявления-декларации за отпускане на еднократна помощ за ученици, записани в първи клас се приемат до 15.10.2019 г.

Утре ще стане ясно възможно ли е двама социалисти да се явят като кандидати за кмет на предстоящите местни избори в Сливен – единият от тях е генерал Кольо Милев, а другите кандидати за кметския стол са Деян Дечев, Минчо Афузов, Радослав Кутийски и Соня Келеведжиева.

Отделението по детски болести в МБАЛ“ д-р Иван Селимински“ – Сливен получи дарение от фондация „Арусян Чакърян“ – двуканална спринцовкова инфузионна помпа /перфузор/.

Дарение от близо 700 творби на известния сценограф Николай Николов /1933 – 2005/ получи Художествената галерия „Димитър Добрович“ в Сливен.

Общностен център-Сливен организира днес спортен празник за децата, които участваха в първа група към услугата „Допълнителна педагогическа подготовка за повишаване училищната готовност за равен старт в училище”.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев