Среща с най-влиятелните хора в България

Antoinette Pepe
27.08.2019 / 14:20

Какво е да си на 20 и да бъдеш пример за 200 000 души – отговорът на 31.08 и 01.09 в Сердика център

 

Звездно нашествие от 35-ма от най-популярните влогъри и блогъри у нас ще връхлети Сердика Център в края на този месец. На 31.08 и 01.09 от 11.00 до 18.00 ч. всички почитатели ще могат да се срещнат с хората, които следват в социалните мрежи. В специалната игра пък могат да спечелят дори персонална среща с някой от своите любимци.

Влогърството отдавна не е просто хоби – в днешно време може идеите ти да бъдат закупени, да набереш популярност и да събираш голяма аудитория от целия свят. По последни данни в света съществуват повече от 23 милиона YoTtube канала, а всяка секунда се качват най-различни видеа. Ето защо да бъдеш влогър е много отговорна задача, а освен да забавляват, влогърите трябва и да възпитават бъдещите поколения, които са техните най-големи фенове.

VaseTo е само на 20, а вече почти 200 000 души ежедневно следят канала му в YouTube, където публикува социални експерименти, реакции в различни ежедневни ситуации, предизвикателства и дори авторски песни. Неговата приятелка NicoleDB е царицата на пранковете със своите 130 000 последователя.

ValerieYordanova – една от най-популярните влогърки у нас. В нейния инстаграм профил е определила себе си за Кралицата на ваканциите, в YouTube я следват 91 000 души и е водеща на поредицата Fashion Junkies на Сердика Център. Там тя се среща със своите гости и ги предизвиква например заедно да ядат едноцветна храна цял ден, да покаже как ходят на шопинг момичетата и как момчетата, как да се гримираме и много други.

Типично е първият български уеб сериал в България, който съществува вече от 6 години и имат над 350 000 абонати.

КиноФен има 35 000 последователи и почти ежедневно се грижи почитателите на филмите да бъдат запознати с най-новите заглавия по забавен и остроумен начин.

На 01 септември Kristian Tanev ще се срещне с всички свои почитатели. Той е един от най-популярните влогъри у нас с над 260 000 последователи, а освен това е и писател и съавтор на песни.

Един от първите влогъри у нас – Chris Zahariev ще бъде в Сердика център също на 01 септември. Той е популярен със своите постове, в които често присъства и образователен сюжет. Такъв е и първият български документален уеб сериал у нас „Да се изгубиш нарочно”, в който Крис, заедно със свои приятели, обикаля България и ни запознава с непознатите й кътчета.

Феновете на колите могат да се срещнат с Dizzy Riders, тези на спорта – с фитнес влогърите Iva Drumeva и Radostin Kuzmanov. The Dog Mother Цвети Василева пък очаква всички любители на домашните животни. Какво е да си майка на две прекрасни момичета, мъжът ти да е чужденец и да бъдеш блогър и влогър, ще научим от Antoinette Pepe.

Повече информация можете да откриете тук.

https://www.facebook.com/events/400033177295924/?event_time_id=400033183962590

Още снимки от новината

Chris Zahariev
Cvety the Dog mother
Dizzy riders media
Filip Tipichno
Iva Drumeva
KinoFen
Kristian Tanev
Nikol DB
Radostin Kuzmanov
Valerie
Vaseto
Serdika FB cover

 

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев