Сливен, кратки вечерни новини, 20.08.2019 г., вторник

Сливен
20.08.2019 / 15:48

Митинг с искане на доживотна присъда за извършителя на убийството на 7-годишната Кристи Георгиева ще се състои тази вечер в Сливен от 18:00 часа пред МБАЛ „Д-р Иван Селимински“.

Свиканите от кмета Стефан Радев консултации за сформиране на Общинската избирателна комисия /ОИК/ – Сливен за местните избори през октомври се проведоха днес.

Изцяло обновеният клуб на пенсионера в кв. „Дружба“ до блок № 38 днес официално отвори врати за своите посетители – гост на събитието беше кметът Стефан Радев, който пожела на членовете на пенсионерския клуб и техните гости много здраве, енергия и приятни емоции в новата обстановка.

Заради съмнения за пропуски започва вътрешна проверка в Центъра за спешна медицинска помощ в Сливен след смъртта на момиченцето от Сотиря.

Председателят на Общинския съвет в беларуския град Светлогорск Людмила Величко посети Община Сливен и се срещна с председателя на местния парламент Димитър Митев.

Над 200 души се събраха снощи пред църквата „Св. Димитър“, а после и пред сградата на Община Сливен на бдение в памет на жестоко убитата 7-годишна Кристин Георгиева в село Сотиря.

Възможностите за включване към градската канализационна мрежа на къщи от западната част на улица „Чудомир Кантарджиев“ в квартал „Комлука“ обсъдиха вчера кметът Стефан Радев и живущи в района.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев