Сливен, кратки вечерни новини, 19.08.2019 г., понеделник

Сливен
19.08.2019 / 15:47

Териториално поделение на Националния осигурителен институт – Сливен организира мобилни приемни с цел консултиране на гражданите при избора им на по-благоприятен индивидуален коефициент за изчисляване размера на пенсията.

Окръжна прокуратура – Сливен внесе в съда искане за налагане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Мартин Трифонов, който е обвинен в изнасилване и убийство на малолетно момиче в село Сотиря.

Влезе в сила решение на Административен съд – Сливен, с което се отменя критерий К9 от Наредба за условията и реда за записване, отписване и преместване на деца в общинските детски ясли, детски градини и полудневни подготвителни групи към училищата на територията на община Сливен.

По повод трагичната смърт на 7-годишната Кристин Георгиева днес е Ден на траур в община Сливен, обявен със заповед на кмета Стефан Радев.

Едно от най-популярните заведение в Сливен – суши бар „Guest”, който се намира в S Mall, до църквата „Св. Димитър”, отново отваря врати в понеделник, 19 август.

Заради съмнения за пропуски започва вътрешна проверка в Центъра за спешна медицинска помощ в Сливен след смъртта на момиченцето от Сотиря.

Акробатично шоу под наслов „Приказна Нощ “ ще се проведе на крепостта „Туида“ на 4 септември от 19:00 часа.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев