Сливен, кратки вечерни новини, 18.08.2019 г., неделя

Сливен
18.08.2019 / 15:53

Кметът на Сливен Стефан Радев и заместникът му Пепа Чиликова посетиха в събота селата Мечкарево и Ковачите, за да инспектират как са извършени ремонтите в населените места.

Заподозреният за убийството на 7-годишно дете в сливенското село Сотиря Мартин Трифонов е признал вината си пред служебния си защитник.

Бдение и спускане на черно знаме ще има в понеделник – деня на траур в Сливен.

Кметът на Сливен Стефан Радев и председателят на КРИБ-Ямбол инж. Николай Георгиев обсъдиха в петък възможностите за развитие на бизнес климата в региона.

Не са намерени незаконно изхвърлени животински отпадъци в Сливенско по време на проверките в землищата на населените места от областта.

Две самостоятелни изложби ще бъдат подредени в галерия „Май“ през месец септември – на 5 септември ще бъде открита самостоятелна изложба-живопис „Живот в цветове“ на Мария Николова Отерстат, а на 20 септември самостоятелната изложба-живопис на Светла Стоянова.

В Отделението по очни болести в МБАЛ „Д-р Иван Селимински" -Сливен, работят квалифицирани лекари и медицински сестри, които съвместно с очния хирург д-р Пламен Хубанов, с над 80 000 операции, извършват модерно оперативно лечение на катаракта – т. нар. старческо перде.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев