Сливен, кратки вечерни новини, 13.08.2019 г., вторник

Сливен
13.08.2019 / 15:52

Ремонтът на спортна зала „Асеновец“ в Сливен върви по график, предвижда се в залата да бъде монтирана стена за катерене.

Община Сливен продължава да набира предложения за наградата за литература и изкуство „Добри Чинтулов” и наградата „Д-р Иван Селимински” за 2019 г.

Кметът на Сливен Стефан Радев участва в село Божевци в ритуал-поклонение по повод 151 години от разбиването на четата на Хаджи Димитър и Стефан Караджа.

В Сливенско продължават акциите по загробване на откритите животински отпадъци, по разпореждане на кмета Стефан Радев, беше увеличен броят на осигурената от Община Сливен техника, за извършените вчера дейности в района на село Тополчане.

Жътвата в област Сливен е приключила със среден добив 485 кг/дка при пшеницата.

От 5 до 11 август на територията на ОДМВР-Сливен са проведени специализирани операции по контрол и пътна безопасност, разпоредени от директора на ОДМВР-Сливен старши комисар Димитър Величков.

Във връзка с поредния етап от Националната АНТИ СПИН кампания, РЗИ-Сливен организира на 16, 20 и 22 август в различни части на града извършване на безплатно, анонимно консултиране, изследване на граждани за ХИВ и разпространение на здравно-образователни материали и презервативи.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев