Сливен, кратки вечерни новини, 10.08.2019 г., събота

Сливен
10.08.2019 / 15:47

Кметът на Сливен Стефан Радев обсъди с кмета на село Ичера Иванка Кортезова проблема с водата в селото, той се ангажира заедно с ВиК-Сливен да потърсят общо решение.

Днес кметът на Сливен Стефан Радев откри музейна сбирка в храм „Св. Димитър“ в село Ичера, събитието е част от програмата на тазгодишното издание на Традиционния събор на селото.

Сливенското село Крушаре днес бе без вода заради авариен ремонт.

Във връзка със зачестили сигнали за вандалски прояви и констатирани нарушения от Общинска охрана съобщават, че засилват контрола на територията на община Сливен.

Сигнал до Върховната административна прокуратура ще внесат протестиращите при сливенското село Крушаре заради наложените мерки от Министерство на земеделието, горите и храните за принудително избиване на животните в домашните стопанства.

Заместник-председателят на ДПС инж. Янко Янков изрази съболезнования на близките на починалия сливенски бизнесмен Антон Чанев.

Младежки дом – Сливен ще отбележи международния ден на младежта – 12 август с изложение-базар на фонтан Кълбото и празничен концерт в Градската градина.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев