Канят фирми от цялата страна в Пловдив за Бизнес Рън - най-големият тийм билдинг в България

Стартът
07.08.2019 / 12:40

Отбори от компании от цялата страна могат да се включат в най-голямото фирмено състезание - Liebherr Business Run Plovdiv, което ще се проведе за трети път в Тракия икономическа зона на 6 октомври /неделя/ 2019 г. от 10 часа. Едно от най-мащабните аматьорски спортни събития стартира през 2013 г. в Бизнес Парк София, а през 2017 се реализира за пръв път и в Пловдив. През 2018 в София, Варна и Пловдив участваха над 1500 души от над 180 топ фирми.

Организатори на събитието са Спортен клуб „Бегач“ и Liebherr. Партньори са SBTech, SportPass, Пощенска банка и Vivacom. Състезанието се провежда със съдействието на „Клъстер Тракия икономическа зона“.

„Бизнес Рън“ е най-големият тийм билдинг в България. Представлява щафетно бягане за отбори от фирми. Всеки отбор е от 4 души и всеки участник избягва 4 км преди да предаде щафетата на колега. Състезанието ще се проведе по затворено трасе около завода на Liebherr, като 1 обиколка е 2 км.

Събитието е благотворително и 30% от стартовите такси ще бъдат дарени за 2 местни каузи - на Центъра за психологическа помощ „Феникс“ и на пловдивския център за деца и родители към фондация „За нашите деца“. Тези организации получиха 2766 лева миналата година от Liebherr Business Run Plovdiv. „Със средствата ще помогнем децата да не бъдат изоставяни, да останат при родители си“, заяви тогава Лина Самандова, регионален мениджър на фондация „За нашите деца“. А Десислава Даскалова, управител на Центъра за психологически консултации „Феникс" припомни, че с дарението от 2017-та година психологически и юридически са подкрепили 30 жени и техните деца, жертви на домашно насилие.

Всеки участник в „Либхер Бизнес Рън Пловдив“ ще получи торба с подаръци от организаторите и спонсорите, медал и още изненади на място, а и ще се включи в скара/бира партито след финала.

Отборът - победител печели 1 хладилник за офиса от Liebherr.

Регистрацията е отворена за фирми от цялата страна. Желаещите могат да запишат отбор на сайта на събитието: https://plovdiv.businessrun.bg/. Компаниите от „Тракия икономическа зона“ ползват 10% отстъпка за участие като напишат код „trakia10“ при регистрацията.

Цената за участие на 1 отбор от 4 души е 240 лева /с ДДС/ при регистрация до 15 август, 300 лева /с ДДС/ - до 15 септември и 360 лева /с ДДС/ - до 2 октомври. Една фирма може да запише повече от 1 отбор. Освен основното състезание се провежда и Kids Run Business за деца от 4 до 16 години.

Най-големият тийм билдинг в България спомага за създаване, както на социални контакти и партньорства, така и на професионални, убедени са организаторите.

Още снимки от новината

Класираните отбори
Часто от състезанието
Часто от състезанието

 

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев