Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 30.07.2019 г.

ОД на МВР Сливен
30.07.2019 / 10:57

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

За времето от 06,00 часа на 29.07.2019 г. до 08,00 часа на 30.07.2019 г.

 

Сливен: Установени нарушения в частен имот в село Чинтулово при операция по линия "Изкупуване и третиране на отпадъци от черни и цветни метали". Операцията е осъществена вчера от служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при ОДМВР-Сливен и експерти от РИОСВ- Стара Загора. В село Чинтулово е извършена проверка в частен имот, стопанисван от 52-годишния А.И. от същото село.

В хода на проверката се установява, че А.И. извършва дейности по събиране, съхранение и разкомплектоване на излезли от употреба моторни превозни средства и автомобилни части, в нарушение на Закона за управление на отпадъците.

Съставен констативен протокол от експертите на РИОСВ.

 

Притежание на наркотици е установено от полицейски патрулен екип в град Сливен. На 30 юли, в 00,20 часа, на ул.“Ген. Столетов“, екип на група „Охрана на обществения ред“ е извършил проверка на 19-годишния Н.Б. от град Сливен. В него е намерено и иззето хартиено топче, съдържащо марихуана. Н.Б. е задържан за 24 часа. По случая е започнато досъдебно производство.

 

Пожарна безопасност и защита на населението

 

Екипи на РДПБЗН-Сливен са посетили 4 сигнала за произшествия през изминалото денонощие.

 

На 30 юли, в 01,40 часа, по време на движение е възникнало запалване на двигател на лек автомобил „Волво“. Инцидентът е станал на пътя за долна лифтена станция в град Сливен. Произшествието е ликвидиран от един екип на РСПБЗН-Сливен. Пострадали няма. Автомобилът е спасен. Причината за запалването е късо съединение.

 

Гасени са пожари в сухи треви и храсти, без да причинят преки материални щети- един в общ.Сливен и един в общ.Нова Загора. Оказана е една техническа помощ от екип на РСПБЗН-Сливен.

 

 

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев