Сливен, кратки вечерни новини, 26.07.2019 г., петък

Хамам баир Сливен
26.07.2019 / 15:47

Кметът на община Сливен Стефан Радев днес посети строителната площадка за обновяване и модернизиране на детска градина „Мак“.

Община Сливен напомня на хората с увреждания, че могат да се възползват от Механизма за личната помощ – кандидатите трябва да подадат заявление в Дирекция социално подпомагане за изготвяне на оценка, в която се определя за колко часа дневно могат да ползват помощта.

9 автобуса и над 30 леки автомобили от Сливен ще пътуват утре за Бузлуджа за традиционния събор на БСП.

От следващата седмица започва ремонт на тротоарите в Сливен, предстои и поставяне на навеси на автобусните спирки.

Кът за отдих наречен „Сладка почивка“ е изграден на хълма Хамам баир – новата придобивка се намира край чешмата на ВиК – Сливен, на 600 метра от бул. „Банско шосе“ и е дело на Сдружение „Активен гражданин“.

Дисциплинарно наказание ще бъде наложено на директора на сливенската детска градина „Мак“ след като съдът го глоби за склоняването на две служителки да подпишат заявление за прекратяване на трудов договор по взаимно съгласие, чрез измама.

Трима военнослужещи от Националната гвардия на Тенеси посетиха Центъра за подготовка на специалисти (ЦПС)-Сливен от 23 до 25 юли и проведоха обучение с българските си колеги.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев