Изпитайте креативната свобода с AMD на SIGGRAPH 2019

AMD-logo
24.07.2019 / 09:37

AMD ви кани на SIGGRAPH 2019, за да изпитате креативната свобода предложена от решенията на компанията и екосистемата от нейни партньори. По време на изложението AMD ще ви даде възможността да разкриете предимствата на професионалните графични карти AMD Radeon Pro и AMD процесорите, както и на AMD Radeon ProRender, с които креативните професионалисти с лекота създават богати, фотореалистични изображения.

 

AMD също така ще демонстрира най-новите постижения от съвместната си работа с водещи вендори на приложения като ACCA Software, Blackmagic Design, Blender, Dassault Systèmes, The Foundry, InstaLOD, Maxon и Unity, осигуряващи нови възможности на инженери, проектанти и графични дизайнери.

 

Спрете в щанд 1441 на AMD за ежечасни презентации на последните техники опиращи се на изчислителната мощ на централни и графични процесори за постигане на удивителни резултати. Темите на презентациите включват Full Spectrum Rendering, Cloud Rendering и производителността на PCIe 4.0, както и най-новите постижения в развитието на Radeon ProRender с актуализации на последно излезлите плъгини и интегриране с професионалните приложения.

 

Кога: вторник, 30 юли – четвъртък, 1 август

Къде: Щанд 1441 на AMD, Конгресен център, Лос Анжелис, САЩ

 

Освен това, в понеделник, 29 юли, от 10:45 ч. местно време в стая 153 инженерът по софтуерни разработки на AMD Такахиро Харада и Юсуке Токуйоши от SQUARE ENIX Co., LTD, ще представят HЙерархична руска рулетка за Вертекс връзки

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев