Сливен, кратки вечерни новини, 10.07.2019 г.

Сливен
10.07.2019 / 16:00

По покана на ръководството на Дом за стари хора – Сливен днес се проведе среща със служител на Пътна полиция – потребителите на дома се запознаха с основните опасности, на които са изложени възрастните хора, като пешеходци или пътници в превозни средства.

Вечните хитове на любимата на поколения рок група „QUEEN” ще огласят крепостта „Туида“ на 16 юли – спектакълът „Queen. Шоуто продължава“ ще започне в 21:00 часа и ще бъде представен от Оркестъра на Старозагорската опера и рок банда, със солист Теодор Койчинов.

От 1 до 7 юли на територията на ОДМВР-Сливен са проведени специализирани операции по контрол и пътна безопасност, разпоредени от ГДНП и директора на ОДМВР-Сливен старши комисар Димитър Величков.

Жители на сливенското село Сотиря излизат на протест заради липсата на вода.

Има опасност от възникване на порои и наводнения край Сливен тази вечер, предупреждават от Националния институт по метеорология и хидрология.

Полицията в Сливен ще получи от общината измервателни уреди за шум.

Кметът Стефан Радев и председателят на Общински съвет – Сливен Димитър Митев предлагат да бъде удостоен със званието „Почетен гражданин на град Сливен и Общината“ съдия Къню Жеков.

Снимка: Станимир Петков
 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев