Сливен, кратки вечерни новини, 09.07.2019 г., вторник

Сливен
09.07.2019 / 15:48

Община Сливен ще представи на 11 юли в зала „Май“ възможности за финансиране на инициативи на малки, средни и големи предприятия.

От 2 юли 2019 г. за лицата, използващи фискални устройства за отчитане на продажби на стоки/услуги в търговски обекти, отпада задължението за водене на книги за дневните финансови отчети, в които всеки ден се съхраняват дневните отчети на фискалните устройства.

Кметът Стефан Радев и председателят на Общински съвет – Сливен Димитър Митев предлагат да бъде удостоен със званието „Почетен гражданин на град Сливен и Общината“ съдия Къню Жеков.

Общинското ръководство вика на среща управата на Топлофикация Сливен заради изгарянето на отпадъци.

На 8 юли на учебен полигон „Ново село” тържествено беше открита съвместната подготовка „Platinum lion 19“, в която участват над 600 военнослужещи.

Има опасност от възникване на порои и наводнения край Ямбол и Сливен утре вечер, предупреждават от Националния институт по метеорология и хидрология.

664 000 лева ще постъпят в Сливен, Котел и Твърдица за осигуряване на допълнителна патронажна грижа за възрастни над 65-годишна възраст, които не могат да се обслужват сами, и за хора с увреждания.

Снимка: Станимир Петков
 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев