Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 09.07.2019 г.

ОД на МВР Сливен
09.07.2019 / 10:23

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

За времето от 06,00 часа на 08.07.2019 г. до 08,00 часа на 09.07.2019 г.

 

Сливен: Констатирани 27 нарушения и посетени сигнали за силна музика по време на специализирана операция на РУ-Сливен в малките населени места. В края на всяка седмица служители на участъци „Запад“ и „Петолъчка“ провеждат операции по противодействие на конвенционалната престъпност, опазване на обществения ред и пътна безопасност на територията на селата от община Сливен. На 6 и 7 юли са извършени проверки на 68 лица и 54 превозни средства. Констатирани са 27 нарушения. Съставени са актове по Закона за движение по пътищата, Закона за българските лични документи и Наредбата за обществения ред на територията на община Сливен. Посетен е един сигнал за силна музика в село Тополчане и два сигнала за силна музика и семеен скандал в квартал „Речица“.

 

Нова Загора: На 8 юли е получен сигнал за причинени материални щети по леки автомобили и търговски обект в новозагорското село Ценино. Около 17,30 часа в центъра на селото неизвестен извършител е счупил стъклата на два леки автомобил и прозорците на търговски обект. Нанесената щета е в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство.

 

 

Пожарна безопасност и защита на населението

 

Екипи на РДПБЗН-Сливен са се отзовали на 6 сигнала за произшествия през изминалото денонощие.

 

В 15,19 часа е получен сигнал за пожар в животновъдна сграда в село Сотиря. Пожарът е ликвидиран от екип на РСПБЗН-Сливен. Пострадали няма. Унищожени са 30 бали фураж. Причината за пожара е самозапалване на складираните бали слама, които са се овлажнили вследствие на отвор в покривната конструкция.

 

Посетени са 4 сигнала за запалени сухи треви без причинени преки материални щети и 1 сигнал за техническа помощ.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев