AMD предлага Xbox пропуск за игри за РС, с който феновете на Radeon + Ryzen имат достъп до Gears 5 и още над 100 PC игри

AMD-logo
04.07.2019 / 09:44

3 юли 2019 г. - Новото предложение на AMD - Xbox Game Pass for PC - вече е в действие. То осигурява допълнителен, тримесечен достъп до Xbox пропуск за игри и за PC при закупуването на графични карти от серията AMD Radeon RX 5700 (налични от 7 юли), на процесори от серията AMD Ryzen 3000 (налични от 7 юли), както и на други избрани продукти на компанията от участващите в промоцията търговски вериги. С новата пакетна оферта геймърите могат да играят на Gears 5, когато се появи през есента (от 10 септември 2019 г.) както и на над 100 други висококачествени PC игри от август 2019 г., налични за изтегляне и гейминг с висока резолюция. Xbox ще продължи да добавя още заглавия в библиотеката, като включва още игри от Xbox Game Studios и популярни разработчици на игри за РС от деня, в който игрите биват пуснати на пазара.

 

Предложението Xbox Game Pass for PC е с голяма стойност за геймърите, в комбинация с производителността и функционалността на новите продукти на AMD. Графичните карти AMD Radeon RX 5700 серия, базирани на RDNA архитектура, са проектирани за екстремна 1440p производителност. Новите процесори AMD Ryzen 3000 серия в момента са най-усъвършенстваните настолни чипове в света за максимални гейминг изживявания.

 

Допълнително за предложението Xbox Game Pass for PC можете да научите тук https://www.xbox.com/en-US/xbox-game-pass/pc-games , а подробности за програмата, както и за избраните продукти на AMD ще намерите тук:

https://www.amd.com/en/gaming/game-bundle?utm_campaign=gamepass&&utm_medium=redirect&&utm_source=301

 

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев