Сливен, кратки вечерни новини, 03.07.2019 г., сряда

Сливен
03.07.2019 / 15:53

По инициатива на кмета Стефан Радев Община Сливен беше домакин на междинна работна среща за подготовката на бизнес каталог „Инвестиционна дестинация Сливен и Ямбол 2019”.

Движение с екологична насоченост /ДЕН/ и гражданско сдружение „Ние за Ямбол“ организират в Сливен пресконференция на тема „Отстраняване на кмета на община Ямбол Георги Славов от заемания пост и разследване на злоупотребите му от съдебната система“ – срещата с медиите ще се проведе на 4 юли в пресклуба на БТА.

От 24 до 30 юни на територията на ОДМВР-Сливен са проведени специализирани операции по контрол и пътна безопасност, разпоредени от ГДНП и директора на ОДМВР-Сливен старши комисар Димитър Величков.

Издателство „Изида“ издаде стихосбирката на сливенската поетеса и адвокат Кети Бозукова „Прозорец от спомени“ навръх рожденния й ден – редактор на книгата е поетът Деньо Денев, а автор на снимките на корицата е синът на поетесата – Стефан Пеев.

В Сливен зaпoчнa пpиeмът нa зaявлeния-дeĸлapaции зa oтпycĸaнeтo нa цeлeвa пoмoщ зa oтoплeниe пpeз пpeдcтoящия oтoплитeлeн ceзoн 2019-2020 г.

Топлоподаването в няколко сливенски квартала е влошено днес заради пускането на топлата вода в централната градска част.

Паякът" в Сливен тръгна, 48 лв. е таксата, за да си вземете колата, ако я репатрират.

Снимка: Станимир Петков
 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев