Виктория Георгиева направи сериозен пробив и в Испания

Виктория Георгиева направи сериозен пробив и в Испания
26.06.2019 / 14:53

“ЗА НАС ТОВА Е ОТКРИТИЕТО НА ВЕЧЕРТА”

СТАВА ВЪПРОС ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ВИКТОРИЯ ГЕОРГИЕВА, А ДУМИТЕ СА НА ФРАНЦИСКО БУЕНДИАС, ОРГАНИЗАТОР НА MELBOSS OPEN В МАДРИД, ИСПАНИЯ, КЪДЕТО ПЕВИЦАТА ПРЕДСТАВИ ВИДЕОТО КЪМ НОВИЯ СИ СИНГЪЛ I WANNA KNOW.

 

Виктория Георгиева направи сериозен пробив и в Испания по време на музикалния форум Melboss Open, Мадрид. На форума бяха представени новият й сингъл I Wanna Know и видеоклипът към него. Виктория Георгиева бе избрана от над 500 кандидати да пее пред участниците във форума като един от двамата изгряващи артисти! На музикалното й изпълнение присъства и носителят на 13 награди Grammy, продуцентът и саунд инженер Рафа Сардина, работил с Лейди Гага, Елвис Костело, Бионсе, Пласидо Доминго, Стиви Уондър..

 

“Наистина, получихме изключителна възможност, но най-хубавото беше, че Виктория впечатли всички и отзивите са страхотни. На място с нас се свързаха експерти в музикалния бизнес, според които Виктория е подходяща за пазара в Южна Америка. Така че, започваме работа в тази посока”, сподели Геновева Христова от Missia23, продуцентът на Виктория Георгиева.

 

След Melboss Open в Мадрид (19 юни), на 21 юни в Студио 5 на НДК клипът към I Wanna Know беше представен и пред българска публика. Видеото е режисирано от Димитри Стефанов, а изпълнителният му продуцент е друг участник, когото - освен Виктория Георгиева, познаваме от X Factor – Велина Илиева. За Велина проект I Wanna Know е дебют в ролята й на продуцент, за Димитри - в ролята му на режисьор.

“Доверието, което ни гласуваха от Missia23, беше наистина голямо. Имахме свободата да работим спокойно и най-вече да представим Вики такава, каквато знаем, че трябва да бъде. Ние двете сме адски близки, почти като сестри, което не винаги е добре, но в нашия случай се получи! Надяваме се видеото да се хареса”, - споделя Велина Илиева.

 

Димитри Стефанов работи над 15 години като фотограф извън България. Завръща се у нас с идеята да работи тук. В I Wanna Know първоначално е привлечен като фотограф, но Missia23 се впечатляват от идеите и начина му на работа, и като продуцент на Виктория Георгиева поемат риска той да е и режисьор на първото нейно видео. “Аз съм много критичен, най-вече към своята работа. Горд съм, че именно това видео е моят дебют, защото музиката е на световно ниво. Вече работим по следващото парче на Вики, с което смятам да затвърдим започнатото”, разказва Димитри Стефанов.

 

“I wanna know е прекрасен пример за начина ни на работа в Missia23. Залагаме на младите и все още непознати имена в бранша, защото смятаме, че има много такива във всички креативни сфери и всички те заслужават своя шанс. Така ще работим и с всички останали проекти, защото вярваме, че имаме продукция, която може да ни представя добре в целия свят”, категорична е Геновева Христова.

 

 

 

Още снимки от новината

Виктория Георгиева направи сериозен пробив и в Испания
Виктория Георгиева направи сериозен пробив и в Испания

 

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев