Сливен, кратки вечерни новини, 18.06.2019 г., вторник

Сливен
18.06.2019 / 15:52

По данни на Националния статистически институт през април 2019 г. на територията на област Сливен са функционирали 56 места за настаняване с над 10 легла – хотели, мотели, къмпинги, хижи и други места за краткосрочно настаняване.

В изпълнение на Програмата за противодействие на трафика на хора и закрила на жертвите за 2019 г., Местната комисия за борба с трафика на хора (МКБТХ), гр. Сливен, съвместно със сдружение „Лекари на света”, проведоха целенасочени дейности за превенция на трафика на бременни жени с цел продажба на детето.

Част от Сливен ще остане без топла вода до 15 юли, става ясно от съобщение, публикувано днес на сайта на топлофикационното дружество.

23 точки съдържа дневния ред на предстоящата сесия на Общински съвет Сливен на 26 юни.

Безплатни прегледи за туберкулоза се извършват от 17 до 21 юни в сектора по фтизиатрия към МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ Сливен.

Деца от 9 до 12 клас на ППМГ „Добри Чинтулов“ Сливен ще имат възможност да се включат в летни академични курсове за ученици – поканата, отправена към учебното заведение, е за участие на децата в програма „Uni camp – Професии от бъдещето“.

44-годишната Димитринка Йорданова от Сливен стана майка на тризнаци, тя роди своите рожби в столичната болница "Света София".

Снимка: Станимир Петков
 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев