Сливен, кратки вечерни новини, 17.06.2019 г., понеделник

Сливен
17.06.2019 / 15:55

В рамките на информационната кампания за превенция на трафика на хора с цел сексуална експлоатация и насилствена проституция, Местната комисия за борба с трафика на хора (МКБТХ), гр. Сливен, в партньорство с Главна дирекция „Изпълнение на наказанията” Затвор-Сливен, проведоха информационни срещи с жени, лишени от свобода.

Свети дух е храмовият празник на църквата Света Троица в сливенското село Крушаре, по този повод беше отслужена тържествена литургия и бе приготвен курбан за здраве.

Ученици от Сливенската професионална гимназия по строителство и геодезия „Арх. Георги Козаров“ в Полша по програма „Erasmus+“.

Днес, между 13:00 ч. и 16:00 ч., на територията на Военна болница се извършва тренировъчно кацане екип за авиомедицинска евакуация на военновъздушните сили на САЩ в обхвата на международните учения „Black Sea Balkan regional exercises 2019“.

От днес до 21 юни в Сливенската областна болница ще преглеждат безплатно за туберкулоза.

Първо място зае Денис Сираков от V клас на ППМГ „Добри Чинтулов“ в генералното класиране за V клас на XV турнир „Математически звезди“ 2019 г. в град Пловдив.

Състезателите от КСТ "Туида" се завърнаха със златни и бронзови медали от турнир по спортни танци, провел се във Велико Търново.

Снимка: Станимир Петков
 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев