Сливен, кратки вечерни новини, 15.06.2019 г., събота

Сливен
15.06.2019 / 15:58

До 100 километра в час са стигнали снощи поривите на вятъра в Сливен при развилнялата се буря, която бе придружена и със силен дъжд.

По разпореждане на директора на ОДМВР-Сливен старши комисар Димитър Величков започват засилени проверки във връзка с повишаване ефективността на контролната и превантивна дейност по спазване на Закона за движение по пътищата на територията на областта.

Вандали са потрошили мраморните плочи и изпочупили части от системата на фонтана от източната страна на сградата на Община Сливен и поради тази причина съоръжението не може да бъде пуснато в експлоатация.

Онлайн услугите на Агенцията по вписванията са ограничени днес от 12:00 часа до полунощ заради оптимизация на хардуера и софтуера на информационните системи.

Интерактивно обучение по оказване на първа долекарска помощ беше проведено сред ученици в ОУ „Братя Миладинови" Сливен.

Шест млади оперни дарования от България, Италия и Испания ще се представят по време на гала-концерт под наслов „Млади криле“ организиран в Сливен от оперната певица Татяна Шиварова.

Допълнителни курсове на автобуси до парк ''Нови гробища'' Сливен бяха пуснати в събота, 15 юни, заради Черешова задушница.

Снимка: Станимир Петков
 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев