Сливен, кратки вечерни новини, 12.06.2019 г., сряда

Сливен
12.06.2019 / 15:47

При много голям обществен интерес премина дискусията относно новата стратегия за младежта и реализираните дейности до момента – в зала „Май“ се събраха над 120 участници от Сливен и бяха обсъдени младежки въпроси от местно значение.

На 18 юни от 18:00 ч в галерия „Май“ се открива самостоятелната изложба на Христомир Великов озаглавена с името „Вдъхновения“.

Комисията по финанси и бюджет към Общински съвет – Сливен реши да покани ликвидатора на вече бившия кожен диспансер заради задължения от 42 000 лева.

Занимания на тема „Шарен свят”, по дейност Интерактивен музей по основната програма на ОДФ-Сливен, се проведоха в Дома за стари хора.

Концерт-спектакъл под наслов „Гласът и нощта” ще бъде представен на сцената на читалище „Зора 1860“ на 17 юни, инициативата е посветена на празника Свети Дух, който се отбелязва и като празник на сливенското читалище.

Министър-председателят Бойко Борисов е поканен да наблюдава взаимодействието на участниците в учението „Ответен удар – 2019 г.“ в съвместната отбранителна операция, което се провежда днес на полигона в „Ново село“.

Кардиологичен кабинет отвори врати в Медицински център „Медикус“ – Сливен, пациентите в него ще бъдат консултирани и лекувани от кардиологa д-р Свилен Станчев.

Снимка: Станимир Петков
 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев