Седмица на дигиталните технологии по време на Международният технически панаир

Умни решения за индустрията и бита ще демонстрират  изложбата „Инфотех 2019“  и Седмицата на дигиталните технологии по време на Международния технически панаир в Пловдив
05.06.2019 / 11:14

Седмицата на дигиталните технологии „ДиТех“ е един от основните акценти на Международния технически панаир в Пловдив. За първи път той ще бъде излъчвана на живо в Интернет заради големия интерес. Това е част от концепцията за модернизиране на деловия форум, която стартира на неговото 75-о издание.

Новата инициатива „ ДиТех“ се осъществява в рамките на изложбата „Инфотех“. Обединява тематични експозиции и събития в областта на телекомуникациите, информатиката, цифровизацията, навигацията и телематиката. Включва повече от 20 тематични конференции, мастър класове и над 200 лектори.

Ще бъдат обсъдени трансформациите в бизнеса, дигиталният маркетинг, хакерството и предпазването от него, блокчейнът, логистиката, онлайн комуникациите, цифровизацията в търговията на дребно и други теми, свързани с дигиталното бъдеще и хуманния облик на иновациите. Участниците ще имат възможност да се запознаят с най-актуалните тенденции, да видят изделия на водещи компании, да направят виртуална разходка в реалностите на утрешния ден.

„Инфотех 2019“ ще демонстрира умни решения за индустрията и бита, постижения на изкуствения интелект и на Индустрия 4.0. Тя ще представи ултрамодерни продукти на фирми от най-динамично развиващия се сектор.

Производители и търговци от цял свят ще покажат новости в рамките на още четири специализирани изложби: „Ауто сити Пловдив“ – за автомобили, транспорт и автосервизно оборудване със специално издание за модели с бизнес предназначение; Стройтех“ - строителна техника, електротехника, материали, инструменти ,технологии; „Машиностроене“ - машини, технологии, роботика, автоматизация; Енеко“ - енергетика, екология, химия, управление на водите. Очаква се над седемстотин компании и близо 30 000 посетители специалисти от страната и чужбина да присъстват на най-мащабната среща на бизнеса в България, която ще се проведе от 23 до 28 септември 2019 г. в Международен панаир Пловдив.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев